DESPRE NOI

FACTE, CIFRE SI PERSOANE

Compania Bilascrom SRL este distribuitorul oficial al brandului Tesa în Republica Moldova din anul 2003. În calitate de distribuitor oficial și partener preferențial al Tesa, scopul primordial al companiei noastre a fost și rămâne mereu găsirea soluției optime pentru fiecare client individual. Tesa ofera mereu cele mai inovative soluții în ramurile industriei, ale consumatorilor dar și a meseriașilor. Pentru noi succesul clientului obținut cu ajutorul nostru devine automat și succesul nostru.

2021

tesa este unul dintre principalii producători mondiali de benzi adezive şi soluţii de sisteme autoadezive (peste 7.000 de produse) pentru industrie, meseriaşi profesionişti şi consumatori finali. Din 2001, tesa SE (4.450 de angajaţi) a fost o filială proprie integrală a Beiersdorf AG (ale cărei alte mărci includ NIVEA, Eucerin şi la prairie).

Aplicaţiile pentru diverse sectoare industriale – cum ar fi industria auto, sectorul dispozitivelor electronice (de ex., smartphone-uri, tablete), imprimerii şi fabrici producătoare de hârtie, materiale de construcţie, şi concepţiile privind securitatea pentru protejarea eficientă a mărcii şi produselor – sunt cele care justifică aproximativ 76% din vânzările grupului tesa (2017: 1.257,8 milioane). De asemenea, tesa lucrează în parteneriat cu industria farmaceutică pentru dezvoltarea plasturilor cu conţinut medicamentos. tesa îşi obţine 24% din vânzări din segmentul adresat consumatorilor şi meseriaşilor, unde 300 de produse pentru consumatorii finali fac ca munca acasă şi la birou să fie mai uşoară.

Contacte:

Adresa Birou: strada Mihai Viteazul 19/1 et. 4, Chișinau, MD-2005

Adresa Depozit: strada Petricani 94, Chișinau.

Tel: 022-292986, 022-290715,

Email: bialscrom@mdl.net, bilascrom@gmail.com

Partenerii nostri